Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Afdeling Klantondersteuning is bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Thumbnail Wout

Wout

Klantadviseur

Thumbnail Fenna

Fenna

Klantadviseur

Gemiva - Ankerplaats

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Woonlocatie Ankerplaats ligt in een rustige nieuwbouw wijk in Nieuw Leijden, tussen de Singel en de Willem de Zwijgerlaan in Leiden

Woonlocatie Ankerplaats ligt in een rustige nieuwbouw wijk in Nieuw Leijden, tussen de Singel en de Willem de Zwijgerlaan in Leiden. Het ligt dicht bij het winkelcentrum Kooilaan (1 km) en de Kopermolen (1,5 km) in de Merenwijk. Het centrum van Leiden is op loopafstand (1,5 km). Vanaf station Leiden is de Ankerplaats bereikbaar met meerdere bussen. Ook heeft de locatie een overdekte parkeergarage. Daar is een algemene fietsenstalling.

In De Ankerplaats kunnen 26 volwassenen met een verstandelijke beperking wonen. De leeftijd varieert van eind 20 tot begin 70 jaar. Het niveau van de cliënten verschilt van een lichte tot matige verstandelijke beperking. Veel cliënten zijn overdag aan het werk. Bijvoorbeeld bij een activiteitencentrum, vrijwilligerswerk, in het bedrijfsleven met een jobcoach of bij DZB Leiden.

Ik zoek zorg voor
Verstandelijke handicap

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland