Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Afdeling Klantondersteuning is bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Thumbnail Wout

Wout

Klantadviseur

Thumbnail Fenna

Fenna

Klantadviseur

Gemiva - De Ommedijk

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Veelzijdig woon- en zorgcomplex De Ommedijk.

De Ommedijk is een veelzijdig woon- en zorgcomplex in hartje Leiderdorp. Hier wonen op de 3e verdieping ouderen met een verstandelijke beperking. De bewoners krijgen zorg en begeleiding in de algemene dagelijkse levensbehoeften. Voor de bewoners staat 24 uur per dag een vast team van begeleiders klaar.

Sfeer op de locatie is erg belangrijk. We willen de cliënten ondersteunen om zo zelfstandig mogelijk te (blijven) leven. Onze zorg en begeleiding is afgestemd op wat de cliënten kunnen en nodig hebben. We vinden het belangrijk dat zij sociale contacten hebben en houden. En dat zij mee kunnen doen aan het dagelijkse leven in Leiderdorp en omgeving. De Ommedijk is een thuis dat volledig is afgestemd op de mogelijkheden en behoeften van de cliënten. Daarbij is privacy erg belangrijk.

De bewoners hebben een eigen slaapkamer, woonkamer en badkamer. Ook is er een sfeervol trefpunt met over de hele breedte een balkon. De begeleiding kookt elke avond in het trefpunt. De cliënten eten de warme maaltijd in het trefpunt, in hun eigen appartement of bij een mede-bewoner.

Ik zoek zorg voor
Verstandelijke handicap

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland