Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Afdeling Klantondersteuning is bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Thumbnail Wout

Wout

Klantadviseur

Thumbnail Fenna

Fenna

Klantadviseur

Gemiva - De oude vest

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

De Oude Vest in het centrum van Leiden.

In woonlocatie De Oude Vest in het centrum van Leiden wonen 14 cliënten met een verstandelijke beperking. De cliënten hebben een eigen appartement met woonkamer, slaapkamer en badkamer. De Oude Vest biedt 24 uur per dag zorg. Cliënten krijgen begeleiding in hun eigen appartement. Op de begane grond is een trefpunt. Het trefpunt is geopend voor kopje koffie of thee en er is de mogelijkheid om de avondmaaltijd hier te nuttigen. In het avonduren en in het weekend worden er gezamenlijke activiteiten gehouden zoals sjoelen, borreluurtje. Hierbij is begeleiding aanwezig.

De meeste cliënten zijn doordeweeks van huis en werken in een activiteitencentrum in de regio of werken bij de sociale werkvoorziening of met behulp van een jobcoach bij een bedrijf. Een aantal cliënten zijn met pensioen. 

De appartementen van De Oude Vest zitten in het voormalig Elisabeth Gasthuishof aan de Caeciliastraat midden in het centrum van Leiden (achter winkelstraat de Haarlemmerstraat). Daar worden ook appartementen particulier verhuurd. Op de 2e verdieping wonen studenten via de studentenhuisvesting.

Ik zoek zorg voor
Verstandelijke handicap

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland