Groot Hoogwaak

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Bij Groot Hoogwaak bent u in een veilige omgeving, waar u zich thuis voelt en waar u comfortabel kunt wonen.

Groot Hoogwaak: Gewoon thuis! Bij Groot Hoogwaak bent u in een veilige omgeving, gelegen op een prachtige locatie, direct aan de duinen van Noordwijk. Een plek waar u zich thuis voelt en waar u comfortabel kunt wonen.

Wij begrijpen dat als u gaat verhuizen u het liefst uw vertrouwde leven voortzet. Daarom woont u bij Groot Hoogwaak zoveel mogelijk als thuis. Hier vindt u een visualisatie van de visie van Groot Hoogwaak.

Wij ondersteunen waar nodig, zodat u zolang mogelijk zelfstandig kunt blijven.Wij willen de beste zorg bieden en bijdragen aan ieders leefplezier, zowel bij u thuis als in de appartementen op ons terrein.Groot Hoogwaak is tevens een kleinschalig woon-zorgcentrum waar het fijn wonen is en er is altijd wat te doen.

Wij beschikken over één- en tweepersoons appartementen en meerdere kleinschalige woongroepen voor cliënten met dementie.Samen stemmen we af welke zorg u nodig heeft. Er is 24 uur per dag, 7 dagen in de week zorg en begeleiding aanwezig.U heeft een zorgindicatie nodig. Voor een ondersteuning in uw eigen huis raadpleegt u de wijkverpleegkundige van Groot Hoogwaak. Voor wonen in het woon-zorgcentrum heeft u een indicatie nodig vanuit de wet langdurige zorg (WLZ). Kijk voor meer informatie op de website van de rijksoverheid. Deze indicatie vraagt u aan bij het Centrum Indicatiestelling Zorg(CIZ). Kijk voor meer informatie op de website van het Centrum Indicatiestelling Zorg(CIZ).

Ik ben op zoek naar
Persoonlijke verzorging, Begeleiding, Verpleging
Ik zoek zorg voor
Ouderenzorg en dementie
Aanwezigheid van
Lift, Tuin, Kapper, Restaurant, Manicure, Mini supermarkt, Gezamelijke ruimte, Horeca
Ligging
Aan een park
Profilering instelling
Religie (anders), Voor ouderen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland