Home Instead Thuisservice Alphen - Leiden

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Liefdevolle zorg bij u thuis 

Wij zijn er voor u! 
Dit uitgangspunt is de kern van onze dienstverlening. Wij zijn er voor u als senior, voor u als partner en voor u als zoon of dochter. U staat centraal en wij zorgen ervoor dat u zelf of uw dierbare naaste zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. Ook wanneer het met de gezondheid of de situatie moeilijker wordt. Dan zoeken wij samen met u naar oplossingen thuis waarbij uw voorkeuren richtinggevend zijn. U wilt bijvoorbeeld graag zelf bepalen hoe u uw dag indeelt, wanneer u naar bed gaat en op wilt staan, wat en wanneer u eet. Dat kan bij ons!

Wat kunnen we voor u als senior betekenen? 
In de praktijk gaat het vooral om een combinatie van ondersteuning en zorg met liefdevolle aandacht. Dat zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar dat is het helaas niet. Zeker niet in situaties waarbij sprake is van kwetsbaarheid, zoals bij dementie of bij ernstige lichamelijke beperkingen. Door de wijze waarop wij, individuele begeleiding, praktische hulp en persoonlijke verzorging bieden kunt u langer veilig thuis wonen, met behoud van eigen regie en persoonlijke integriteit. Dat is wat wij voor u willen betekenen: zorgen dat u langer, veilig en vitaal thuis kan blijven wonen, ook als het moeilijker wordt!

Senioren die zich prettig voelen in hun eigen woonomgeving, in de nabijheid van familie en vrienden, hebben minder snel medische zorg nodig. Ondersteuning thuis blijkt in veel gevallen effectiever dan zorg in een verzorgings- of verpleeghuis.

Wat kunnen we voor ú als betrokken familielid betekenen? 
Omdat u wekelijks of zelfs dagelijks bij uw vader, moeder of familielid thuis langsgaat om te helpen en daarbij tijd tekort komt. Omdat u zich grote zorgen maakt of het wel goed gaat. Daarbij komt dat u zelf ook een druk eigen leven heeft waarbij u uw tijd moet verdelen tussen uw gezinsleden, werk en privé activiteiten. In dat geval kunnen wij uw zorgtaak verlichten door mantelzorgtaken over te nemen en uw dierbare familielid te ondersteunen. Zo zorgen wij er ook voor dat u weer partner, dochter of zoon kunt zijn.

Voor regio Leiden zie Leiden.

Voor regio Alphen zie Alphen.

Ik zoek zorg voor
Licht verstandelijke handicap, Ouderenzorg en dementie
Ik ben op zoek naar
Persoonlijke verzorging, Begeleiding

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland