Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Afdeling Klantondersteuning is bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Woont u in één van deze onderstaande gemeenten, dan kunt u terecht bij Zorgkantoor Zorg en Zekerheid. Kaart van werkgebied Zorgkantoor zorg en zekerheid

Philadelphia - Driemaster

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Het huis waar je woont is een plek waar je elke dag komt. Het is belangrijk dat jij je thuis fijn voelt. Dat je jezelf kunt zijn en dat je kunt leven zoals jij dat wilt.

De Driemaster is een woonlocatie in Gouda. Hier wonen dertien mensen met een verstandelijke beperking (VB). We zijn allemaal tussen de 21 en 58 jaar oud. De Driemaster is een fijne plek in een woonwijk.

Wonen bij De Driemaster

Bij De Driemaster hebben we allemaal een eigen studio, die zijn gebouwd op seniorenwoningen. De begeleiding ondersteunt jou waar jij dat nodig hebt en kijkt naar je persoonlijke wensen en mogelijkheden. Alles wat je zelf kunt doen, doe je ook zelf. Koken mag in je eigen keuken, met de hulp van een begeleider. Maar je kunt dit ook samen met de anderen doen. We eten dan in de gemeenschappelijke woonkamer.

Fijne buurtbewoners

Overdag gaat iedereen naar het werk of de dagbesteding. De bushalte ligt dichtbij. Er zijn zes vaste teamleden en er zijn stagiaires. We kunnen goed opschieten met de mensen uit de buurt.

Ik zoek zorg voor
Verstandelijke handicap
Aanwezigheid van
Gezamelijke ruimte
Ligging
In een woonwijk
Profilering instelling
Voor ouderen, Voor volwassenen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland