Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Afdeling Klantondersteuning is bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Woont u in één van deze onderstaande gemeenten, dan kunt u terecht bij Zorgkantoor Zorg en Zekerheid. Kaart van werkgebied Zorgkantoor zorg en zekerheid

RK St. Zorgcentra Meerlanden - De Meerwende

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Voor wanneer zelfstandig thuis wonen niet meer gaat, biedt De Meerwende u als bewoner van ons zorgcentrum 24 uur per dag woonruimte, zorg en diensten.

Vanuit De Meerwende in Badhoevedorp bieden wij u diensten, activiteiten, wijkzorg en wonen met zorg. We werken kleinschalig en de lijnen zijn kort. Onze deskundige teams en vrijwilligers werken met plezier en met trots. Met elkaar staan wij garant voor een totaalpakket dat zo goed mogelijk is toegesneden op uw individuele vraag. Thuis of in één van onze drie woonzorgcentra (ook in Hoofddorp en Aalsmeer) willen wij op die manier dagelijks met zorg bijdragen aan de kwaliteit van uw leven.

Voor wanneer zelfstandig thuis wonen niet meer gaat, bieden wij u als bewoner van ons zorgcentrum 24 uur per dag woonruimte, zorg en diensten. Heeft u voor korte tijd wat extra zorg nodig? U kunt ook tijdelijk in De Meerwende wonen, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname, in geval van (geriatrische) revalidatie of omdat uw mantelzorger op vakantie is. Woont u in de wijk? Met onze wijkzorg en diensten aan huis (zoals individuele begeleiding) kunt u zo lang mogelijk in uw eigen huis blijven wonen.

Met onze WijkServicePas kunt u met korting gebruik maken van onze diensten en activiteiten. Sommige diensten kunt u thuis afnemen en voor sommige komt u naar De Meerwende. Denk hier bijvoorbeeld aan maaltijden aan huis. Koppelt u de maaltijd liever aan wat gezelligheid en contact met andere wijkbewoners? Dan bent u van harte welkom in het restaurant van De Meerwende voor een maaltijd of voor onze populaire themamaaltijden. U bent ook welkom om deel te nemen aan één van onze activiteiten in ons Wijkontmoetingscentrum. Indien u professionele begeleiding nodig heeft bij de activiteiten, komt u mogelijk in aanmerking voor onze (geïndiceerde) dagbesteding. Kijk op onze website voor meer informatie.

Heeft u veel zorg nodig of redt u het met enige ondersteuning? Neem contact op met onze zorgbemiddelaar en onderzoek samen met ons hoe u uw welzijn en kwaliteit van leven het beste kunt behouden.

De Meerwende is onderdeel van de R.K. Stichting Zorgcentra Meerlanden. De andere locaties van de stichting zijn De Meerstede (Hoofddorp) en ’t Kloosterhof (Aalsmeer).

Ik zoek zorg voor
Lichamelijke handicap, Ouderenzorg en dementie
Aanwezigheid van
Lift, Tuin, Kapper, Restaurant, Manicure, Mini supermarkt, Gezamelijke ruimte, Religieuze ruimte, Horeca
Ligging
Aan een park, In een woonwijk, Landelijk gelegen
Profilering instelling
Religie Christelijk, Voor ouderen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland