Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Afdeling Klantondersteuning is bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Woont u in één van deze onderstaande gemeenten, dan kunt u terecht bij Zorgkantoor Zorg en Zekerheid. Kaart van werkgebied Zorgkantoor zorg en zekerheid

Stichting PCSOH - Zorgcentrum Westerkim

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Zorgcentrum Westerkim. Beschermd wonen in een huiselijke en plezierige omgeving.

Wij bieden wonen, zorg en welzijn op maat, vanuit een persoonsgerichte benadering. U woont beschermd in een plezierige, huiselijke omgeving, waar geborgenheid centraal staat. U behoudt zoveel mogelijk de regie over uw eigen leven. Samen met u, uw familie en/of mantelzorgers, zorgen wij ervoor dat u naar tevredenheid bij ons kunt wonen.

Voor dementerende bewoners is de nabijheid van medewerkers heel belangrijk. Daarom zijn er elke dag huiskamerbegeleiders aanwezig. Samen maken we er een zinvolle dag van. Natuurlijk zijn er naast de huiskamerbegeleider ook verzorgenden en verpleegkundigen aanwezig. Specialisten zoals een specialist ouderengeneeskunde, psycholoog, geestelijk verzorger, fysiotherapeut en ergotherapeut maken onze zorg compleet.

In Westerkim vindt u 36 zorgappartementen voor kleinschalig wonen. In kleine, gezellige etages met 9 appartementen en een woonkamer. U krijgt er alle ruimte om zo zelfstandig mogelijk te leven en mag uw appartement zelf inrichten. En heeft u hulp of zorg nodig? Dan staan wij voor u klaar.

Doordat we werken in vaste zorgteams leert u de medewerkers snel kennen. En andersom: de medewerkers kennen u en uw gebruiken. Zo kunnen we de beste zorg bieden die u nodig heeft.

Ik zoek zorg voor
Ouderenzorg en dementie
Aanwezigheid van
Lift, Kapper, Restaurant, Mini supermarkt, Gezamelijke ruimte, Horeca
Ligging
In een woonwijk
Profilering instelling
Religie Christelijk, Voor ouderen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland