Topaz - Zuydtwijck

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Topaz Zuydtwijck is een verpleeghuis voor mensen met dementie. Ook mensen die naast dementie moeilijk begrijpbaar gedrag hebben ontwikkeld, zijn in Zuydtwijck in deskundige handen. Er is van alles te doen in Zuydtwijck en er zijn volop voorzieningen om van te genieten. Zuydtwijck heeft kortom alles in huis om prettig te wonen en te leven, mét de zorg die u nodig heeft.

Aandacht voor wie u bent, wat u graag doet en hoe u wilt dat uw dag eruitziet. Dat is waar Topaz voor staat. Uw persoonlijkheid, beleving en levensgeschiedenis vormen de basis voor onze zorg. Samen met u, uw partner en familie bespreken we welke zorg en behandeling u nodig heeft. Samen maken we ons sterk voor de best mogelijke zorg. Ons motto is niet voor niets: het hele leven telt.

Topaz Zuydtwijck is gelegen aan de Aaltje Noordewierlaan 50 in Leiden.

U wilt wonen en leven zoals u dat wenst, ook als u steeds meer zorg nodig heeft. Topaz Zuydtwijck maakt het mogelijk. Met specialistische zorg en behandeling afgestemd op uw wensen en behoeften. In ons verpleeghuis bieden we een warm thuis aan mensen met dementie.

Topaz Zuydtwijck is een gezellig, ruim en licht huis én een centrale ontmoetingsplekin de wijk waar altijd iets te beleven valt. Met ervaren en betrokken medewerkers, kleinschalig georganiseerde afdelingen en veel individuele aandacht en structuur, bieden wij een beschermde woonomgeving aan 92 mensen met dementie. Een plek waar bewoners zich prettig en geborgen voelen en zorg altijd dichtbij is.

We zijn gespecialiseerd in de zorg voor mensen met gedragsproblemen en/of een complexe zorgvraag die extra persoonsgerichte begeleiding nodig hebben. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in de zorg voor en behandeling van ouderen en chronisch zieken. Vaak spelen meerdere gezondheidsproblemen tegelijkertijd. Daarom hebben we, vanuit een brede kijk op gezondheid, professionals met uiteenlopende expertises in huis. Ons motto is: het hele leven telt. Het leven is te kostbaar om afgeraffeld te worden. Iedere fase is even betekenisvol. Wij hebben, samen met uw dierbaren, het voorrecht én de verantwoordelijkheid om dat mogelijk te maken.

Ik zoek zorg voor
Ouderenzorg en dementie
Aanwezigheid van
Lift, Tuin, Kapper, Restaurant, Manicure, Gezamelijke ruimte, Horeca
Ligging
Aan een park, In een woonwijk
Profilering instelling
Voor ouderen, Voor volwassenen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland