Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Afdeling Klantondersteuning is bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Thumbnail Wout

Wout

Klantadviseur

Thumbnail Fenna

Fenna

Klantadviseur

Woont u in één van deze onderstaande gemeenten, dan kunt u terecht bij Zorgkantoor Zorg en Zekerheid. Kaart van werkgebied Zorgkantoor zorg en zekerheid

Zorgcentrum Aalsmeer - Thuiszorg

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Wij ondersteunen ouderen om zo lang mogelijk zelfstandig in hun vertrouwde huis laten wonen.

Soms vragen de omstandigheden om hulp. Dat kan zijn op het vlak van persoonlijke verpleging en verzorging.

Met liefdevolle en professionele zorgverleners die hier voor zijn opgeleid, biedt Thuiszorg Aalsmeer zorg thuis. Met de wens van de cliënt als uitgangspunt. Zo helpen de medewerkers bij het wassen, aankleden en medicijnen innemen. Thuiszorg kan aangevraagd worden door het ziekenhuis of de huisarts, de contacten met de huisartsen zijn goed dankzij de korte lijnen en onderlinge bekendheid. U kunt ook zelf contact met ons opnemen. Soms is de hulp van tijdelijke aard, zoals na een operatie. Ook kan het voor een langere periode zijn, bijvoorbeeld bij een chronische aandoening. Is er sprake van dementie, dan zorgen we samen met u en de familie voor gepaste zorg. Zo zijn er ook mogelijkheden voor dagbesteding in Ontmoetingscentrum Irene, in Rijsenhout en in Kudelstaart.

Thuiszorg Aalsmeer bestaat uit drie teams, deze zijn gevestigd op het Driekolommenplein, Poldermeesterplein en Nobelhof. De teams bestaan uit deskundige en enthousiaste (wijk-) verpleegkundigen en verzorgenden.Wanneer huishoudelijke activiteiten u te zwaar of te moeilijk worden, kan huishoudelijke hulp uitkomst bieden. Onze medewerkers die hulp bij het huishouden bieden, komen bij u langs om u te ondersteunen bij het schoonmaken van uw huis en de verzorging van de was. Ons uitgangspunt is: één vaste medewerker op een vaste dag op een vast tijdstip. Voor huishoudelijke zorg kunt u een aanvraag doen bij het sociaal loket van de gemeente Aalsmeer, telefoon: 0297 – 387575.

Wanneer u kiest voor Thuiszorg Aalsmeer krijgt u professionele zorgverlening van betrokken enthousiaste medewerkers die zorgen vanuit hun hart. U kunt dan ook gebruik maken van de diensten van Zorgcentrum Aelsmeer en u ontvangt ons ‘Voor ons Allemael’. Hier staat informatie in over de verschillende activiteiten die de organisatie biedt. Bij ons zijn er korte lijnen tussen de zorgvrager en hun familie, zorgverleners en overige medewerkers. Het centrale kantoor van de Thuiszorg Aalsmeer is gelegen aan het Drie Kolommenplein. Hier werken de planners die de dagelijkse ritten en roosters maken voor de verzorging en huishoudelijk medewerkers. U kunt hier op kantoortijden vrijblijvend terecht voor vragen over zorg, maar ook over welke instantie u voor bepaalde zaken moet benaderen.

Ik zoek zorg voor
Ouderenzorg en dementie
Ik ben op zoek naar
Huishoudelijke hulp, Persoonlijke verzorging, Verpleging

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland