Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Afdeling Klantondersteuning is bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Woont u in één van deze onderstaande gemeenten, dan kunt u terecht bij Zorgkantoor Zorg en Zekerheid. Kaart van werkgebied Zorgkantoor zorg en zekerheid

Sociale kaart

Bent u op zoek naar hulp of ondersteuning in de regio’s Zuid-Holland Noord en Amstelland en de Meerlanden? Op de regionale zorgkaart vindt u alle zorg- en welzijnspartners.

Als onderdeel van onze zorgzoeker hebben wij een sociale kaart van de regio's Amstelland en de Meerlanden en Zuid Holland Noord.

Op de sociale kaart vindt u zorg- en welzijnspartners. Zo vindt u bijvoorbeeld de Wmo-loketten per gemeente en alle centra voor Jeugd en Gezin binnen de regio. Maar ook andere informatie, zoals de Alzheimer cafe's in de regio, kunt u hier terugvinden. 

Als zorgkantoor werken wij hard aan het uitbreiden van de sociale kaart om zo klanten, zorgverleners en verwijzers zo goed mogelijk te ondersteunen bij het invullen en organiseren van zorg. Mist u iets in de sociale kaart, of heeft u een initiatief waarvan u vindt dat het op deze kaart thuis hoort, neem dan gerust contact met ons op.