Terug

Zorgaanbieders zoeken

Filters

 • Binnen een straal van
 • Ik zoek zorg voor

  Meer opties
 • Zorgprofiel

  Meer opties
 • Woonvorm

  Meer opties
 • Ligging

  Meer opties
 • Mogelijkheden woonsituatie

  Meer opties
 • Eten en drinken

  Meer opties
 • Aanwezigheid van

  Meer opties
 • Specialismen en behandelingen

  Meer opties
 • Profilering instelling

  Meer opties
Zorg buiten deze regio nodig? Neem contact op voor de mogelijkheden Contact

Geen resultaten

Op deze locatie is geen zorgaanbieder gevonden of deze locatie valt buiten de regio van dit Zorgkantoor. Wij regelen enkel de zorg in de regio Zuid-Holland Noord & Amstelland en de Meerlanden.

Wilt u zorg buiten deze regio?

Neem contact met ons op

Zorgaanbieders vergelijken?

Lees verder en ontdek hoe u de zorgaanbieders met elkaar kunt vergelijken.

Lees meer

Op zoek naar een wlz instelling? 

Met uw Wlz-indicatie kunt u verblijven in een Wlz-instelling. Dit zijn verschillende soorten zorginstellingen, bijvoorbeeld in een verpleeghuis, verblijf in een hospice of een instelling voor verstandelijk gehandicapten. U kunt via de zorgzoeker kiezen uit de zorgaanbieders met wie het zorgkantoor Zorg en Zekerheid een contract heeft afgesloten.

U kiest zelf bij welke zorginstelling u wilt wonen. Heeft u een voorkeur voor één van de zorginstellingen? Dan kunt u contact opnemen met de desbetreffende zorginstelling voor meer informatie.

Waarom kiezen voor zorg in een instelling

Is thuis wonen geen optie meer? Langdurige zorg in een instelling is dan misschien een oplossing. Denk daarbij aan een verpleeghuis, een instelling voor gehandicaptenzorg, een ggz-instelling, palliatieve zorginstellingen of zorginstelling gespecialiseerd in dementie. Daar krijgt u of de zorgbehoevende alle zorg die nodig is.

Vind een passende zorgaanbieder in een wlz instelling in de regio

De zorginstelling regelt de zorg samen met u, zodat de zorg aansluit bij uw behoefte. U kiest zelf uw zorginstelling in de regio Zuid-Holland Noord of Amstelland & de Meerlanden via de zorgzoeker van Zorg en zekerheid. In de zorgzoeker kunt u zoeken op uw specifieke behoeften. Hierbij kunt u denken aan de locatie van de wlz instelling, welke zorg er wordt geleverd, welke faciliteiten worden geboden en of uw partner bijvoorbeeld mee kan verhuizen.

In onze regio vallen de volgende gemeenten: Ouder-Amstel, Haarlemmermeer, Amstelveen, Uithoorn, Nieuwkoop, Aalsmeer, Kaag en Braassem, Lisse, Teylingen, Hillegom, Noordwijk, Katwijk, Voorschoten, Leiden, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude en Alphen aan den Rijn.