Zorgcentrum Aalsmeer - Thuiszorg

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Senioren zelfstandig en in vrijheid laten leven in de voor hun bekende en vertrouwde thuisomgeving. Met liefdevolle CAREGivers die hiervoor speciaal zijn geselecteerd en opgeleid. Met professionele ondersteuning. Met uw wensen als ons uitgangspunt! Dat is waar we voor staan met ons team Home Instead Thuisservice Amstelland, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Veel mensen blijven graag zo lang mogelijk thuis wonen. Bij het ouder worden, kan dit lastiger zijn. Met ondersteuning van Thuiszorg Aalsmeer willen wij ervoor zorgen dat u voor een langere tijd in uw veilige omgeving kan blijven wonen.

Zo helpen wij bij het wassen, aankleden en medicijnen innemen. Waar nodig verrichten we ook specialistische verpleegkundige handelingen. Thuiszorg kan aangevraagd worden door het ziekenhuis of de huisarts maar u kunt ook zelf contact met ons opnemen. Soms is onze hulp van tijdelijke aard, zoals na een operatie. Ook kan het voor een langere periode zijn,  bijvoorbeeld bij een chronische aandoening. Is er sprake van dementie, dan zorgen we samen met u en de familie voor gepaste zorg. Zo zijn er mogelijkheden tot dagbesteding in Ontmoetingscentrum Irene. 

Thuiszorg Aalsmeer bestaat uit 3 teams, deze zijn gevestigd op het Driekolommenplein, Poldermeesterplein en Nobelhof. De teams bestaan uit deskundige en enthousiaste verpleegkundigen en verzorgenden en zij worden begeleid door een vakbekwame wijkverpleegkundige.

Wanneer huishoudelijke activiteiten u te zwaar of te moeilijk worden, kan huishoudelijke hulp uitkomst bieden. Onze medewerkers komen bij u langs om u te ondersteunen bij bijvoorbeeld het schoonmaken van uw huis en de verzorging van de was. Ons uitgangspunt is: één vaste medewerker op een vaste dag op een vast tijdstip. Voor huishoudelijke zorg kunt u een aanvraag doen bij het sociaal loket van de gemeente Aalsmeer, telefoon: 0297 – 387575 of voor Uithoorn, telefoon: 0297 – 513111.

Wanneer u kiest voor Thuiszorg Aalsmeer krijgt u professionele zorgverlening van betrokken enthousiaste medewerkers die zorgen vanuit hun hart. Zorg die op korte termijn ingezet wordt

en die zoveel mogelijk aansluit op uw persoonlijke situatie. U kunt dan ook gebruik maken van de diensten van Zorgcentrum Aelsmeer en ontvangt ons eigen magazine ‘Voor ons Allemael’. Hier staat informatie in over de mogelijkheid van deelname aan verschillende activiteiten, uitjes van Reisburo Op Stap, de mogelijkheid gebruik te maken van ons Vervoer op Maat en/ of activiteiten bij Wijkpunt ‘Voor Elkaer’ in Kudelstaart. Hier kunt u doordeweeks terecht voor een kopje koffie, een warme maaltijd in een ruim restaurant en activiteiten. Bij ons zijn er korte lijnen tussen de zorgvrager en hun familie, zorgverleners en overige medewerkers.

Het hoofdkantoor van de Thuiszorg Aalsmeer is gelegen aan het Drie Kolommenplein. Van daaruit werken de planners die de dagelijkse ritten en roosters maken voor de verzorging en huishoudelijk medewerkers. U kunt hier gedurende kantoortijden vrijblijvend terecht voor vragen over zorg, maar ook over welke instantie u voor bepaalde zaken moet benaderen.

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland