Klantadvies

Heeft u een indicatie voor Wlz-zorg, dan kunt u hulp krijgen van een klantadviseur. De klantadviseur helpt u of uw naaste met al uw vragen rondom het regelen en de uitvoering van langdurige zorg. Voor u zijn er geen kosten verbonden aan cliëntondersteuning. Onze klantadviseurs zijn onafhankelijk; zij zijn niet betrokken bij indicatiestelling, inkoop van zorg en de verlening van zorg. De klantadviseur werkt altijd in het belang van u.

Mijn rol bij het Zorgkantoor

Ik werk sinds 7 jaar bij het zorgkantoor. Mijn huidige functie is klantadviseur. Ik beantwoord vragen, geef informatie en lever een pro-actieve bijdrage bij het oplossen van problemen met bijvoorbeeld een zorgaanbieder. Ik stel daarbij de cliënt centraal. Hij/zij heeft namelijk zorg nodig. Mijn werk is zeer afwisselend en geeft mij veel voldoening, geen dag is hetzelfde. Ik heb dagelijks contact met cliënten of ouder(s)/wettelijk vertegenwoordigers en maak ze wegwijs in de wereld van de Wlz.

Zorgkantoor, een pgb, Wlz? Ik neem u graag mee en wijs u de weg!
- Babs

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden op de tennisbaan. Ook een terrasje pakken met vrienden of naar het strand vind ik heerlijk. En natuurlijk op vakantie gaan of gewoon onderuit voor de buis.