Zonnehuis Amstelveen

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Zonnehuis Amstelveen bestaat uit verschillende gebouwen met elk een eigen aanbod. Het complex is gelegen naast Ziekenhuis Amstelland. De locatie is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Zonnehuis Amstelveen biedt verpleeghuiszorg, revalidatie, eerstelijns verblijf (tijdelijk verblijf), intensieve zorg en palliatieve zorg aan mensen die lichamelijke zorg nodig hebben en mensen met dementie (WLZ-indicaties 5, 6, 7, 8 en 10). Het complex bestaat uit verschillende delen en is gelegen naast Ziekenhuis Amstelland. De locatie is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

De gestoffeerde kamers van ± 16m2 zijn ingericht met een hooglaagbed, linnenkast en tv- en internetaansluiting. De kamers voor revalidatie en de palliatieve zorg hebben eigen sanitair, de kamers voor langdurig verblijf hebben één badkamer per twee bewoners. Er zijn meerdere gezamenlijke woonkamers en keukens met een eigen sfeer.

Een afdelingsgroep bestaat uit circa 9 bewoners. Ondanks dat men met elkaar in de groep woont, biedt het wonen op een afdeling ook privacy. Ieder heeft een eigen woonslaapkamer. Per afdeling zijn er twee huiskamers waar gezamenlijk gebruik van gemaakt wordt. De maaltijd wordt genoten in de huiskamer.
Bewoners kunnen een bezoekje brengen aan het restaurant en bijvoorbeeld gebruik maken van het groene beschutte terras.
Wij nodigen familie uit, ook vrienden en buren, om zoveel mogelijk te blijven doen wat u gewend bent, ook al hebben wij (een deel van) de zorg overgenomen.

Hoe kunnen we in uw situatie de zorg optimaal voor u regelen?
Bel ons 0900 0401441 (ma t/m vr 8.30 – 17.00 uur) of mail info@zhga.nl.

Rondleiding

Onze klantadviseurs kunnen een afspraak voor u maken voor een rondleiding in het verpleeghuis/woonzorglocaties van uw keuze. U kunt contact opnemen via 0900 04 01 441 (lokaal tarief).

Ik zoek zorg voor
Ouderenzorg en dementie
Aanwezigheid van
Lift, Tuin, Kapper, Restaurant, Manicure, Gezamelijke ruimte, Horeca
Ligging
In een woonwijk

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland